SAC

SAC

Over SAC

SAC-logo

Bij SAC vinden ze het een uitdaging om de melkveehouder duurzaam en winstgevend te laten zijn. Gebruiksvriendelijke en innovatieve melkoplossingen moeten aansluiten bij de behoefte van de dieren, zodat de melkveehouder efficiënt kan ondernemen. Zij zetten al jarenlang wereldwijd onze kennis en kunde in voor de dagelijkse werkzaamheden op de melkveehouderij. Zij streven ernaar om functionele oplossingen te bieden die de melkveehouder kan ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden.

De Hokofarm Group (zustermaatschappij van SAC) richt zich op de ontwikkeling en verkoop van hooggekwalificeerde mechanica, optica, dierherkenning, elektronica en managementsystemen voor de internationale Agri en Nutri business. Een internationaal netwerk van geautoriseerde OEM's, distributeurs en dealers zijn een belangrijk onderdeel van het succes van de Hokofarm Group. De bedrijfsfilosofie “Bringing your ideas to life” benadrukt de centrale rol van de eindgebruiker.

Korte lijnen, efficiënt, inventief, betrokken, kwaliteit en meedenken zijn woorden die het bedrijf SAC omschrijven. Dit alles doen zij met elkaar in een informele, toegankelijke sfeer.

De voordelen van werken bij SAC

Een passie voor de agrarische sector

Betrokken collega's

Toegankelijke sfeer

Open sollicitatie bij SAC