The Learning Network

The Learning Network

Over The Learning Network

Tln

De medewerkers van The Learning Network (TLN) werken samen aan een duurzame verbetering van de kwaliteit binnen het onderwijs. De organisatie gelooft dat beter onderwijs voor het maximaal stimuleren van ieders potentieel zorgt. Daarom werken zij met passie en betrokkenheid aan innovatieve projecten en ontzorgen door het leren op school én thuis te faciliteren, waarbij maatwerk en keuzevrijheid centraal staan.

Als collega werk je bij de grootste educatieve dienstverlener in Nederland. Met ruim 80 jaar ervaring en 240 betrokken vaste medewerkers verspreid over onze locaties in Kampen, Emmen, Amsterdam en Lokeren (België), leveren we elk jaar meer dan 12 miljoen studieboeken, 4 miljoen digitale licenties, verschillende studiematerialen en diensten & services aan scholen, leerlingen en studenten van het vo, mbo, hbo en wo.

Binnen The Learning Network staat 'Life Long Learning' centraal. Daarom investeert deze organisatie actief in de ontwikkeling van medewerkers. Dit doen ze door een Academy met workshops, masterclasses en e-learnings waarvan alle medewerkers gebruik kunnen maken!

De voordelen van werken bij The Learning Network

Jezelf ontwikkelen door de Academy

Betrokken collega's

Innovatief & vooruitstrevend

Open sollicitatie bij The Learning Network