Allinq

Allinq

Over Allinq

Allinq logo

Allinq is onderdeel van de Allinq Group en heeft haar hoofdkantoor in Nederland. Er werken circa 2.000 medewerkers voor de Allinq Group. Allinq is internationaal actief en heeft ook vestigingen in Duitsland en Denemarken. Allinq verzorgt het complete traject rond de aanleg van complexe telecominfrastructuur. Met een scherpe focus op doelstellingen en diepgaande kennis van netwerken, kunnen onze klanten op ons bouwen.

Het ultieme doel: continuïteit. Daarom werkt Allinq altijd aan langdurige relaties met partners. En blijven continu slimme oplossingen bedenken om zichzelf en haar partners beter te maken. Nu, morgen en daarna!

Samen werken en samen verbinden

De naam Allinq staat voor het streven om samen te verbinden en tegelijkertijd diensten van hoge kwaliteit aan te bieden. Samenwerken zit in de genen! Dit is vertaald naar de vier kernwaarden:

  • Kwaliteit
  • Partner in business
  • Betrouwbaar
  • Innovatief

Kwaliteit

Met vele decennia ervaring in verbindingstechnologie helpt Allinq netwerkeigenaren binnen en buiten de telecomwereld om het maximale resultaat uit hun infrastructuur te halen. Ze hebben de expertise in huis om complete netwerken te regisseren. Met meerdere gespecialiseerde organisatieonderdelen specificeren, ontwerpen, bouwen, beheren, onderhouden én ontmantelen we telecominfrastructuren. Met Allinq Infrastructuur Management kan de volledige regie over de gehele levenscyclus van netwerken overgenomen worden.

Partner in business

Netwerkeigenaren moeten innovatief zijn om voorop te blijven lopen. Met eigen kennis van de levenscyclus van netwerken helpt Allinq haar klanten daarbij. Als businesspartner kent de organisatie haar opdrachtgevers en hun markt. Door constante scholing en actieve vakverdieping, is Allinq volledig op de hoogte van alle technologische ontwikkelingen.

Betrouwbaar

Met een scherpe bewaking van het beleid voor Kwaliteit, Arbo en Milieu is Allinq betrouwbaar. Vanzelfsprekend is de organisatie hier volledig voor gecertificeerd. Ook worden de volgende normeringen nageleefd: ISO 9001, ISO 14001, VCA**, CO2 Prestatieladder, Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven.

Innovatief

In Allinq Labs wordt er geëxperimenteerd met innovatiekansen. Als er bijvoorbeeld mogelijkheden liggen om kosten te verlagen, bezetting te verhogen of de levensduur van netwerken te verlengen, dan gaat de organisatie direct over tot actie. Zo blijft Allinq ook in de toekomst waarde creëren voor haarklanten, in binnen- en buitenland.


De voordelen van werken bij Allinq

Uitstekende opleidingsmogelijkheden

Afwisselend werk dat ertoe doet in een dynamische sfeer

Een werkklimaat waarin we je stimuleren om met verbeterideeën te komen

Fijne collega's die je graag verder helpen

Open sollicitatie bij Allinq