Over Capital Spring

Over Capital Spring

Keep moving on

Capital Spring levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van mens en organisatie. Wij adviseren financials over de mogelijkheden op het gebied van werk en ondersteunen ze in de impactvolle zoektocht naar een passende baan. Daarnaast helpen we financiële talenten om zich optimaal te ontwikkelen door het traineeship dat we aanbieden.

Wij geloven dat een baan veel impact heeft op iemands leven en streven ernaar hier een positieve bijdrage aan te leveren. Door ons advies en de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling helpen we mensen een stap verder.

Onze kernwaarden

Impactvol advies geven

Mens & organisatie helpen ontwikkelen

Een persoonlijke aanpak

Heb jij een vraag?

Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen van anderen

"Ik heb met Chris van Dijk een goed gesprek gehad over mijn ambities en toekomstverwachtingen. Op basis daarvan kwamen we tot de conclusie dat we een goede match zagen tussen mij en KOK. Vanuit alle gesprekken werden er heldere verwachtingen geschept en de lijnen tussen mijzelf, KOK en Capital Spring waren kort en duidelijk."

Miriam Jongman

Boekhouder

"Capital Spring heeft mij goed geholpen bij het zoeken van een baan die past bij mijn interesses. Amanda luisterde aandachtig naar mijn wensen en doelen, ze hield me op de hoogte en met de consultants van Capital Spring heeft ze veel connecties. Al met al heeft Capital Spring mij met persoonlijke aandacht geholpen aan een passende baan binnen een zeer korte tijd."

Tiên Nguyen

Assistent-Controller

"Via LinkedIn ben ik in contact gekomen met Arjen. Na een heel prettig kennismakingsgesprek werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Ik kreeg van Arjen zeer nuttige tips inzake mijn c.v. en het sollicitatiegesprek. Hij is erg betrokken en stuurde voordat ik een gesprek had een berichtje om mij succes te wensen en ook toen ik eenmaal was gestart in mijn nieuwe functie vroeg hij hoe het ging. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Ik zou Capital Spring zeker aanraden!"

Anne-Wil Vahl

Teamleider Administratie

"Ik werd benaderd door Capital Spring via LinkedIn. Zij nodigden me uit voor een gesprek zodat ze mij konden leren kennen om vervolgens op zoek te gaan naar een geschikte werkplek. Al snel vonden ze een goede plek en inmiddels ben ik al een ruime periode werkzaam bij De Zwolse Adviesgroep. Ook nadertijd hebben we nog contact gehad om te kijken hoe het ging. Capital Spring is heel betrokken en probeert je echt te helpen in de zoektocht naar een leuke werkplek!"

Simon van den Berg

Assistent Accountant

"Capital Spring heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van onze nieuwe collega op de financiële afdeling. De gesprekken waren prettig en er werd inhoudelijk meegedacht over de functie. We werden tijdens het proces op de hoogte gehouden en uiteindelijk konden wij kiezen uit meerdere geschikte kandidaten. De snelheid, duidelijke manier van communiceren en de geleverde kwaliteit maakt dat wij enthousiast zijn over de werkwijze van Capital Spring!"

Jannika Uitslag

Head of People & Culture

"Met veel enthousiasme en passie heeft Capital Spring mij geholpen aan een nieuwe baan. Arjen heeft uitstekend in beeld wat bij mijn wensen en kwaliteiten past in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. De gesprekken met Arjen waren erg fijn en duidelijk! Ook wist hij mijn vragen goed en onderbouwd te beantwoorden met betrekking tot mijn huidige functie en de arbeidsvoorwaarden. Ik ben erg blij met deze soepele en snelle sollicitatieprocedure. In de eerste weken bleef Arjen mij ondersteunen bij uitdagingen in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling en dat hielp enorm! Ik dank Arjen daarvoor!"

Déjan Nijkamp

Administrateur

"Capital Spring heeft mij zeer goed geholpen met mijn sollicitatie naar een financiële functie. Ze zijn erg betrokken en deden hun uiterste best om zo snel en goed mogelijk mij te introduceren bij mijn nieuwe werkgever. Ze hielden mij goed op de hoogte van de voortgang van de sollicitatie en belde na het gesprek ook meteen op om te vragen hoe het verlopen was. Het voelde aan alsof ik een Personal Assistant had in de sollicitatieprocedure. Alle communicatie verliep helder en vlekkeloos en ben ervan overtuigd dat ik door de steun van Capital Spring de functie heb gekregen."

Kees Boonman

Financieel Medewerker

"Arjen van Capital Spring heeft mij ontzettend goed geholpen bij het zoeken naar een werkplek die beter bij mij past. Hij heeft eerst mijn behoefte vastgesteld en vervolgens een bedrijf gezocht dat daarbij aansluit. Hij zit er bovenop en schakelt erg snel. Na elk gesprek koppelt hij leerpunten terug die je mee kunt nemen naar het volgende gesprek. Uiteindelijk heb ik in korte tijd een bedrijf gevonden dat bij mij past."

Bert Evink

Assistent Accountant

"Via Linkedin werd ik benaderd door Capital Spring. In eerste instantie was ik terughoudend, maar er volgde toch een gesprek in Kampen. Na een zeer prettig en uitgebreid gesprek met Amanda wist Capital Spring wie ik was en wat ik zocht. Na een paar pogingen volgde een succesvol gesprek bij Orange Buddies. Voor en tijdens de sollicitatiegesprekken werd er erg meegeleefd en -gedacht. Ik werd aangenomen en ook tijdens en na mijn proefperiode bleef Amanda geïnteresseerd meeleven. Ik ben erg blij met de inspanningen van Capital Spring en de nieuwe baan waar ze me aan geholpen hebben."

Christiaan Grootendorst

Hoofd Administratie

De medewerkers van Capital Spring

BEW Capitalspring Arjen Boeve

Arjen Boeve

Algemeen Directeur

BEW Capitalspring 2202 Theovan Driel kopiëren

Theo van Driel

Managing Consultant

Capitalspring Marieke Jochemsen 2208

Marieke Jochemsen

Managing Consultant

Capitalspring Chrisvan Dijk 2205

Chris van Dijk

Business Consultant

BEW Capitalspring Ineke Kroes kopiëren

Ineke Kroes

Recruitment Consultant

Capitalspring Wilko Aalbers 2210

Wilko Aalbers

Recruitment Consultant

Profielfoto Ilse Verheij

Ilse Verheij

Recruitment Consultant

Capitalspring Jesse Wildeboer 2210

Jesse Wildeboer

Finance Professional

Capitalspring Bobvan Donkelaar 2203

Bob van Donkelaar

Finance Professional

Capitalspring Berthine Brijder 2203

Berthine Brijder

Finance Professional

Capitalspring Marnickvan Bruggen 2203

Marnick van Bruggen

Finance Professional

BEW Capitalspring Amanda Wielstra

Amanda Wielstra

Recruiter/HR-medewerker

Capitalspring Ellende Bruin 2205

Ellen de Bruin

Medewerker Backoffice