Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Wij maken de perfecte match tussen vooruitstrevende organisaties binnen Finance en gedreven professionals.

Keep moving on

Capital Spring is specialist voor elk financieel capaciteitsvraagstuk. We leggen op onze eigen wijze een duurzame verbinding tussen opdrachtgever, kandidaat en Capital Spring. We investeren continu in deze relatie omdat we zo, werkend vanuit de essentie, het meest effectief zijn.

We laten onze deskundigheid graag uitdagen en zijn positief kritisch naar elkaar toe. Dit borgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Met passie leveren we zo een waardevolle bijdrage aan ontwikkeling van mens en organisatie.

Voordelen van Capital Spring

Garantie op een kwalitatieve match

Wij geloven in een persoonlijke aanpak

Toegang tot het Capital Spring netwerk

Ervaringen van anderen

"Ik heb met Chris van Dijk een goed gesprek gehad over mijn ambities en toekomstverwachtingen. Op basis daarvan kwamen we tot de conclusie dat we een goede match zagen tussen mij en KOK. Vanuit alle gesprekken werden er heldere verwachtingen geschept en de lijnen tussen mijzelf, KOK en Capital Spring waren kort en duidelijk."

Miriam Jongman

Boekhouder

"Arjen van Capital Spring heeft mij ontzettend goed geholpen bij het zoeken naar een werkplek die beter bij mij past. Hij heeft eerst mijn behoefte vastgesteld en vervolgens een bedrijf gezocht dat daarbij aansluit. Hij zit er bovenop en schakelt erg snel. Na elk gesprek koppelt hij leerpunten terug die je mee kunt nemen naar het volgende gesprek. Uiteindelijk heb ik in korte tijd een bedrijf gevonden dat bij mij past."

Bert Evink

Assistent Accountant

"Capital Spring heeft mij goed geholpen bij het zoeken van een baan die past bij mijn interesses. Amanda luisterde aandachtig naar mijn wensen en doelen, ze hield me op de hoogte en met de consultants van Capital Spring heeft ze veel connecties. Al met al heeft Capital Spring mij met persoonlijke aandacht geholpen aan een passende baan binnen een zeer korte tijd."

Tiên Nguyen

Assistent-Controller

"Met veel enthousiasme en passie heeft Capital Spring mij geholpen aan een nieuwe baan. Arjen heeft uitstekend in beeld wat bij mijn wensen en kwaliteiten past in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. De gesprekken met Arjen waren erg fijn en duidelijk! Ook wist hij mijn vragen goed en onderbouwd te beantwoorden met betrekking tot mijn huidige functie en de arbeidsvoorwaarden. Ik ben erg blij met deze soepele en snelle sollicitatieprocedure. In de eerste weken bleef Arjen mij ondersteunen bij uitdagingen in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling en dat hielp enorm! Ik dank Arjen daarvoor!"

Déjan Nijkamp

Administrateur

"Via LinkedIn ben ik in contact gekomen met Arjen. Na een heel prettig kennismakingsgesprek werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Ik kreeg van Arjen zeer nuttige tips inzake mijn c.v. en het sollicitatiegesprek. Hij is erg betrokken en stuurde voordat ik een gesprek had een berichtje om mij succes te wensen en ook toen ik eenmaal was gestart in mijn nieuwe functie vroeg hij hoe het ging. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Ik zou Capital Spring zeker aanraden!"

Anne-Wil Vahl

Teamleider Administratie

"Ik werd benaderd door Capital Spring via LinkedIn. Zij nodigden me uit voor een gesprek zodat ze mij konden leren kennen om vervolgens op zoek te gaan naar een geschikte werkplek. Al snel vonden ze een goede plek en inmiddels ben ik al een ruime periode werkzaam bij De Zwolse Adviesgroep. Ook nadertijd hebben we nog contact gehad om te kijken hoe het ging. Capital Spring is heel betrokken en probeert je echt te helpen in de zoektocht naar een leuke werkplek!"

Simon van den Berg

Assistent Accountant

"Capital Spring heeft mij zeer goed geholpen met mijn sollicitatie naar een financiële functie. Ze zijn erg betrokken en deden hun uiterste best om zo snel en goed mogelijk mij te introduceren bij mijn nieuwe werkgever. Ze hielden mij goed op de hoogte van de voortgang van de sollicitatie en belde na het gesprek ook meteen op om te vragen hoe het verlopen was. Het voelde aan alsof ik een Personal Assistant had in de sollicitatieprocedure. Alle communicatie verliep helder en vlekkeloos en ben ervan overtuigd dat ik door de steun van Capital Spring de functie heb gekregen."

Kees Boonman

Financieel Medewerker

"Via Linkedin werd ik benaderd door Capital Spring. In eerste instantie was ik terughoudend, maar er volgde toch een gesprek in Kampen. Na een zeer prettig en uitgebreid gesprek met Amanda wist Capital Spring wie ik was en wat ik zocht. Na een paar pogingen volgde een succesvol gesprek bij Orange Buddies. Voor en tijdens de sollicitatiegesprekken werd er erg meegeleefd en -gedacht. Ik werd aangenomen en ook tijdens en na mijn proefperiode bleef Amanda geïnteresseerd meeleven. Ik ben erg blij met de inspanningen van Capital Spring en de nieuwe baan waar ze me aan geholpen hebben."

Christiaan Grootendorst

Hoofd Administratie

Aanmelden als werkgever bij Capital Spring

Contactgegevens

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.

Capital Spring

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de trends en ontwikkelingen én vacatures.

Fenne Marie van Grieken

Fenne-Marie van Grieken

Junior Business Consultant

Thijs Vonkeman 2

Thijs Vonkeman

Business Consultant

Alexander Reuvekamp

Alexander Reuvekamp

Finance Professional

Mike Prins

Mike Prins

Business Consultant

Peter Breman 1

Peter Brenkman

Finance Professional

Hendrik Haalboom

Hendrik Haalboom

Recruitment Consultant

Theo van Driel 2

Theo van Driel

Managing Consultant

Chris van Dijk

Chris van Dijk

Business Consultant

Jesse Wildeboer

Jesse Wildeboer

Finance Professional

Gerriet van Zuthem

Gerriët van Zuthem

Learning & Development Consultant

Arjen Boeve

Arjen Boeve

Algemeen Directeur