Baas

Baas

Over Baas

1634537899933 removebg preview

Kwekerij Baas is een familiebedrijf dat altijd in beweging is. Met bijna veertig jaar kweekervaring, maken ze ieder seizoen de mooiste seizoen bloeiers in de beste kwaliteit. Ze nemen hun verantwoordelijkheid als leverancier van deze kwaliteitsplanten en houden daarom het hele proces van zaadje of stekje tot aan het eindproduct in eigen hand. Hiermee draagt Baas beter bij aan een optimale verkoop, een maximaal schap rendement en een consument die hier ieder jaar voor terugkomt.


Kwekerij Baas bestaat uit 26 hectare kas en 4 hectare buitenveld. Het bedrijf is gelegen in Ens, de Noordoostpolder. Vanuit deze plaats liggen ze centraal ten opzichte van onze diverse klanten en de verschillende veilingen. Meerdere keren per dag transporteren ze seizoen planten naar al onze klanten verspreid over Europa.

Kwekerij Baas is een betrouwbare partner met een breed assortiment aan innovatieve, kwalitatieve seizoen planten. Elk jaar selecteren en testen we zorgvuldig nieuwe planten, innovaties en mengsels voordat we ze op de markt introduceren.

Bovendien verbeteren en verrijken we onze bestaande merken met nieuwe vormen en kleuren om te voldoen aan de huidige wensen van de consument en laatste trends. Ze werken nauw samen met belangrijke partners om ervoor te zorgen dat hun producten van de beste kwaliteit zijn.

De natuur en het milieu zijn Baas dierbaar. Dat is de reden waarom ze hun producten al vele jaren kweken volgens de hoogste normen ten aanzien van mensen milieu. hun MPS A+, GAP en Socially Qualified certificaten maakt Baas uniek. Ze verwarmen hun kassen met 100% bio-energie en generen hun eigen groene stroom. Ze telen onze producten op basis van de meest recente biologisch geïntrigeerde teeltmethoden.

De voordelen van werken bij Kwekerij Baas

Een groen bedrijf waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Klantgerichte organisatie.

De ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Open sollicitatie bij Baas