Een kijkje in mijn carrière bij Capital Spring: waarom ik hier mijn plek heb gevonden

Een kijkje in mijn carrière bij Capital Spring: waarom ik hier mijn plek heb gevonden

Geschreven door Chris van Dijk

Als jonge professional op zoek naar een carrièrekans die perfect bij mij paste, kwam ik in aanraking met DDF People, de holding organisatie van Capital Spring. Na het voeren van gesprekken met Jannika, Erwin en Arjen, wist ik dat dit de perfecte plek was voor mijn ontwikkeling.

Tijdens mijn sollicitatieproces bevond ik me in de afrondingsfase van mijn scriptie. Dit bood mij de mogelijkheid om te alvast rond te kijken voor een baan na mijn studie. De gesprekken binnen DDF People waren buitengewoon positief en resulteerden in een unieke kans: een combinatierol als Recruitment Consultant bij Capital Spring en als People & Culture Officer bij Generatie Morgen. Uiteindelijk had ik het bij Capital Spring zo naar mijn zin, dat ik hier de kans heb gekregen om fulltime aan de slag te gaan als Business Consultant!

Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met onze opdrachtgevers en daarnaast spreek ik financials die openstaan voor een nieuwe uitdaging. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij elke stap van het proces, van het matchen van kandidaten met opdrachtgevers tot het bewerkstelligen van langdurige dienstverbanden. Uiteindelijk geeft het moment waarop er een perfecte match ontstaat tussen een financial en een opdrachtgever het beste gevoel. Het idee dat ik kan bijdragen aan het creëren van waardevolle relaties en het vinden van de juiste match is echt inspirerend.

Naast het leveren van goede prestaties is er binnen het team veel ruimte voor gezelligheid, waarbij er gelachen kan worden met collega's en leuke activiteiten worden georganiseerd. Zo halen we in de pauzes regelmatig de dartpijlen tevoorschijn en wordt er fanatiek gedart tussen collega’s. Ook hebben we in het afgelopen jaar meerdere leuke teamuitjes gehad. Zo zijn we wezen karten, hebben we een escaperoom gedaan en zijn we met z’n allen uiteten gegaan. Deze combinatie van professionaliteit en informele interacties maakt de werkomgeving bij Capital Spring echt uniek.

Als ik zou moeten uitleggen waarom ik Capital Spring als werkgever zou aanbevelen, zijn er meerdere redenen. Ten eerste krijg je hier de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Er wordt waarde gehecht aan jouw interesses en sterke punten, waardoor je de mogelijkheid hebt om je talenten optimaal te benutten. Daarnaast is er binnen het bedrijf en de bredere organisatie (DDF) veel ruimte voor gezelligheid en het organiseren van leuke activiteiten. Dit draagt bij aan een positieve werkomgeving waarin collega's nauw met elkaar samenwerken en elkaar ondersteunen.

Benieuwd naar of een carrière bij Capital Spring iets voor jou is? Klink dan op de button hieronder!