Ramon gestart bij FERM

Ramon gestart bij FERM

Ramon Wippert is vorige week via Capital Spring gestart bij FERM International B.V. als Financieel Medewerker. Vandaag brachten we een bezoek aan Ramon om hem succes te wensen en een presentje te overhandigen.

Als afgestudeerde Bedrijfsadministrateur was Ramon toe aan een nieuwe baan in de finance. Samen met onze consultants heeft Ramon gekeken naar een nieuwe passende functie die aansluit op zijn wensen. Na het gesprek zijn we vanuit Capital Spring samen met Ramon gaan kijken hoe we iets voor hem konden betekenen. Toen er een vacature op de financiële administratie bij FERM vrijkwam, werd er direct aan Ramon gedacht. Zo kon er snel geschakeld worden.

Nadat Ramon op het kantoor van FERM had kennis gemaakt, waren beide partijen enthousiast. Zodoende werd het sollicitatieproces voortgezet. Uiteindelijk heeft Ramon een zijn contract kunnen tekenen bij de organisatie. Vorige week heeft Ramon zijn eerste werkdag gehad bij FERM en zodoende heeft hij zijn carrière in de finance voorgezet in Zwolle.

We wensen Ramon veel succes in zijn nieuwe functie, waar we mogen hopen op een duurzame arbeidsrelatie!

Sta je zelf ook open voor een nieuwe uitdaging? Klik dan op de button hieronder en wie weet staat er een passende vacature voor jou bij!

Ervaringen van andere financials

"Tijdens dit traject heb ik veelvuldig contact gehad met Arjen en Theo, wat ik als erg prettig heb ervaren. Er werd altijd snel gecommuniceerd en de communicatie was ook altijd open en transparant. De samenwerking met Capital Spring heb ik dan ook als zeer prettig beschouwd en is zeker aan te raden aan andere professionals."

Bayram Çelik

Interim Finance Professional

"Via Linkedin werd ik benaderd door Capital Spring. In eerste instantie was ik terughoudend, maar er volgde toch een gesprek in Kampen. Na een zeer prettig en uitgebreid gesprek met Amanda wist Capital Spring wie ik was en wat ik zocht. Na een paar pogingen volgde een succesvol gesprek bij Orange Buddies. Voor en tijdens de sollicitatiegesprekken werd er erg meegeleefd en -gedacht. Ik werd aangenomen en ook tijdens en na mijn proefperiode bleef Amanda geïnteresseerd meeleven. Ik ben erg blij met de inspanningen van Capital Spring en de nieuwe baan waar ze me aan geholpen hebben."

Christiaan Grootendorst

Hoofd Administratie

"Met veel enthousiasme en passie heeft Capital Spring mij geholpen aan een nieuwe baan. Arjen heeft uitstekend in beeld wat bij mijn wensen en kwaliteiten past in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. De gesprekken met Arjen waren erg fijn en duidelijk! Ook wist hij mijn vragen goed en onderbouwd te beantwoorden met betrekking tot mijn huidige functie en de arbeidsvoorwaarden. Ik ben erg blij met deze soepele en snelle sollicitatieprocedure. In de eerste weken bleef Arjen mij ondersteunen bij uitdagingen in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling en dat hielp enorm! Ik dank Arjen daarvoor!"

Déjan Nijkamp

Administrateur