Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Over Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Id L4 G Pdkt removebg preview

Bosveld is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarders- en Incassokantoor met vestigingen in Amersfoort en Beverwijk. Het is het enige gerechtsdeurwaarderskantoor in Nederland met de erkenning ‘Great Place to Work’. Bij Bosveld werken meer dan 140 bevlogen collega's dagelijks met passie, lef en empathie aan de beste oplossingen voor hun cliënten. Hun unieke cultuur, gericht op plezier en prestatie (PEP), zorgt voor gemotiveerde medewerkers en tevreden klanten.

Bosveld geeft ruimte aan ‘anders denken’ en het verkennen van nieuwe grenzen, wat resulteert in innovatieve oplossingen voor complexe incasso- en juridische vraagstukken. De strategie draait om cultuur, omdat een sterke en positieve bedrijfscultuur de sleutel is tot succes.

De juridische markt verandert en Bosveld verandert mee.
De juridische markt is voortdurend in beweging, en Bosveld past zich aan door nieuwe en efficiënte werkwijzen te omarmen die aansluiten bij de veranderende behoeften van hun cliënten. Hun focus op eerlijke en transparante dienstverlening maakt de oplossingen toegankelijk voor een breed publiek, zowel nationaal als internationaal.

Visie:
Bosveld streeft naar het hoogst haalbare resultaat met een sterke focus op kwaliteit en integriteit. Medewerkers worden continu gestimuleerd om zichzelf te ontwikkelen en hun talenten optimaal te benutten in een werkomgeving waarin plezier en prestatie hand in hand gaan.

Gevestigd in Amersfoort en Beverwijk, put Bosveld uit de rijke juridische tradities van de regio terwijl ze de nieuwste technologieën en methoden omarmen. Ze ondersteunen hun partners en cliënten optimaal door diepgaande marktkennis en een proactieve benadering.

Bosveld gelooft in de kracht van verbinding – met elkaar, met hun cliënten en met de gemeenschap. Dit maakt hen niet alleen een uniek bedrijf om voor te werken, maar ook een betrouwbare partner voor alle juridische en incasso behoeften.

Open sollicitatie bij Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders