BW&S

BW&S

Over BW&S

Bws logo

Over BW&S

BW&S B.V. werkt niet vóór, maar mét de ondernemer. Als bedrijfsadviseur, accountant en administrateur is de organisatie betrouwbaar, betrokken, proactief en wordt er met je meegedacht. Er wordt niet alleen gekeken naar de cijfers, BW&S is een echte sparringpartner voor ondernemers.

De specialisten richten zich op advisering en ontzorgen van het midden- en kleinbedrijf. Allemaal beschikken zij over aantoonbare, ruime ervaring en over de juiste instelling die jou als ondernemer verder helpt. Of het nu gaat om het maken van grote groeistappen of het verbeteren van de situatie in het geval van een zakelijke crisis.

"Wij begeleiden en adviseren het midden- en kleinbedrijf"

De platte organisatiestructuur, korte lijnen, informele en open uitstraling, betrouwbaarheid en betrokkenheid kenmerken het kantoor. Daarbij is elke samenwerking een gezamenlijke uitdaging. Van de administratie en het opstellen van jaarcijfers tot het doen van belastingaangiften en het adviseren over fiscale mogelijkheden; voor elke klus doet BW&S haar uiterste best.

Bij BW&S B.V. worden verbeteringen en suggesties aangedragen om snel tot de kern van het probleem te komen. Je krijgt alleen het antwoord dat jou écht verder helpt. Dankzij de betrokkenheid van BW&S kan er optimaal begeleiding en advies gegeven worden.

De diensten van BW&S

BW&S B.V. is naast accountant ook als bedrijfsadviseur en administrateur werkzaam. Voor de volgende diensten kan je bij de organisatie terecht:

  • Administratieve dienstverlening;
  • Bedrijfsadviesdiensten;
  • Fiscaal advies;
  • Ondersteuning bij (ver-) koop onderneming;
  • Personeels- (advies)diensten;
  • Interim personeel.

De voordelen van werken bij BW&S

Informeel

Flexibel

Betrokken

Open sollicitatie bij BW&S