Carlisle Construction Materials BV

Carlisle Construction Materials BV

Over Carlisle Construction Materials BV

Carlisle

Carlisle Construction Materials is producent van hoogwaardige afdichtingsproducten en systemen voor daken, gevels, vijvers en bassins. Van grondstof tot eindproduct, als producent hebben ze alles in eigen hand, draaien ze zelf aan de knoppen, waardoor ze de kwaliteit kunnen waarborgen.

CCM Europe is onderdeel van het Amerikaanse Carlisle Companies Inc. Concern. Met wereldwijd 14.000 medewerkers, verdeeld over meer dan 70 vestigingen kom je in een internationale organisatie terecht. Binnen Europa hebben de vestigingen in Kampen en Weesp een belangrijke functie en zijn ze onderdeel van de verdere Europese groei.

Werken bij CCM kenmerkt zich door korte lijnen tussen de verschillende afdelingen, een informele werksfeer waar je je snel thuis voelt en waar ruimte en aandacht is voor je eigen ontwikkeling.

Naast een afwisselende baan in een goede sfeer biedt Carlisle meer! Carlisle gelooft namelijk dat ze met tevreden medewerkers het beste resultaat kunnen behalen. Ook zijn ze ervan overtuigd dat plezier in je werk en een mooie balans tussen werk en privé helpen om blij te blijven met je baan.

Daarom besteden Carlisle volop aandacht om je hierin zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat je met passie, trots en vakmanschap je job kunt uitvoeren. Nu, morgen en op de lange termijn.

De voordelen van werken bij Carlisle

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Internationaal bedrijf

Bedrijf dat volop in ontwikkeling is

Open sollicitatie bij Carlisle Construction Materials BV