Deltion College

Deltion College

Over Deltion College

Deltion college removebg preview

Deltion streeft naar de bevordering van aantrekkelijk, toekomstbestendig en hoogwaardig onderwijs. Dagelijks bedient de instelling een aanzienlijk aantal van meer dan 19.000 studenten, met ondersteuning van een personeelsbestand van 1800 medewerkers. Deltion huisvest maar liefst 45 diverse onderwijsrichtingen en biedt een uitgebreide selectie van meer dan 250 beroepsopleidingen, allemaal samengebracht op één enkele locatie, binnen één campus, onder één dak.

Deze configuratie maakt Deltion tot een dynamische, bruisende en uiterst inspirerende omgeving voor zowel studenten als medewerkers. De organisatie heeft als voornaamste doel om gezamenlijk het beste te realiseren, of het nu gaat om studenten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt of om degenen die hun bestaande kennis willen verdiepen, verruimen of actualiseren. Binnen Deltion krijgen individuen dagelijks volop kansen om zich op persoonlijk vlak te ontwikkelen, met de ondersteuning van hun collega's, interne specialisten en leidinggevenden.

Bij Deltion staat openheid, diversiteit en zelfstandigheid hoog in het vaandel, en deze waarden worden dagelijks in de praktijk gebracht. Door naar elkaars standpunten te luisteren, ontvankelijk te zijn voor diverse meningen en voortdurend met elkaar in gesprek te blijven, draagt Deltion aanzienlijk bij aan de groei, ontwikkeling en toekomst van individuen, en dat gedurende hun hele levensloop.

Gratis sporten

Fruit op je werk

Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden

Open sollicitatie bij Deltion College