Werving en selectie

Werving en selectie

Ben je op zoek naar continuïteit en zekerheid bij het vinden van de ideale collega? Wil je gebruik maken van een krachtig netwerk van gedreven financiële professionals en je tijd besteden aan de dagelijkse business in plaats van aan werving? Dan is werving en selectie is dé oplossing voor jou.

Bij Capital Spring zijn wij gespecialiseerd in het vinden van de juiste match voor jouw financiële afdeling. We zetten ons uitgebreide netwerk binnen finance in voor jou. We zoeken kandidaten die écht bij jouw organisatie passen, met als doel een duurzame samenwerking te realiseren. We begrijpen jouw uitdagingen en spreken de taal van zowel de kandidaat als de organisatie. We focussen niet alleen op vandaag, maar ook op de toekomst.

Wij streven altijd naar tevredenheid op de lange termijn. Ben je op zoek naar een financial? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer!

Hoe gaat werving en selectie in zijn werk?

 • Persoonlijk gesprek
  Bij Capital Spring draait alles om persoonlijke relaties. Om de perfecte match te garanderen, willen we jouw organisatie en de markt waarin je opereert doorgronden en de juiste informatie verzamelen. We selecteren niet alleen op basis van vaardigheden, maar kijken ook naar de persoonlijkheid van de kandidaat, de bedrijfscultuur, branche-uitdagingen, organisatiestructuur en veel meer. Zodra de opdracht duidelijk en akkoord is, starten we het traject.
 • Werving
  Met onze expertise gaan we op zoek naar de perfecte match via diverse kanalen en geavanceerde wervingstools. We benaderen kandidaten actief, want je zoekt niet de beste sollicitant, maar de beste collega. Dankzij ons grote netwerk binnen finance bereiken we zowel actieve als passieve kandidaten.
 • Selectie
  Tijdens onze uitgebreide kennismakingsgesprekken toetsen we of de competenties, kennis en kernwaarden aansluiten bij jouw organisatie. We selecteren alleen de kandidaten waarvan we geloven dat ze passen. Jij maakt de uiteindelijke keuze, wij adviseren hierbij graag.
 • Begeleiding en advies
  Capital Spring biedt ook na de plaatsing begeleiding. We geloven in continu verbeteren en stoppen niet bij een perfecte match. We denken graag mee met de uitdagingen van jouw organisatie en de kandidaat, en kijken altijd vooruit vanuit een positief kritische invalshoek.

Meer weten over werving en selectie? Neem dan contact met ons op!

Heeft u een vraag?

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Besparing van tijd en kosten door ontzorging

Betere professionals door de inzet van onze ervaren recruiters

Oprechte interesse in professional en opdrachtgever

Garantie op een kwalitatieve match

Onze opdrachtgevers

Wij helpen een tal van organisaties bij het vinden van de professional die bij hen past.

Vanwieren Alfa accounts 80 Wolf wit Eurofoodgroup wit Vandermost Eleq logo 80 WIT Otc VDP Juristen CAPI logo Countus WIT 80 Ultimo Webasto Wit Vind Subsidies Visscher caravelle Camera Nu Royal Huisman Tamekk Orange Buddies wit Balk wit Harke wit Allinq Flevoplant wit Molenaar wit Vbo wit Robusta VEBE wit Venture Group Verhoek Europe Uw schilderwerk Kok wit TLN

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.

Capital Spring

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de trends en ontwikkelingen én vacatures.