Dikkenberg

Dikkenberg

Over Dikkenberg

Image removebg preview 6

Dikkenberg Beton is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige betonnen producten met een sterke focus op duurzaamheid. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder de kenmerkende Oud Hollandse tegels, bielzen, keerwanden, traptreden, bloembakken en meer. Dikkenberg Beton is er trots op dat steenhandelaren, aannemers en hoveniers kiezen voor hun uitstekende kwaliteit en breed assortiment.

Wat Dikkenberg Beton onderscheidt, is hun sterke toewijding aan duurzaamheid. Ze begrijpen dat steeds meer klanten waarde hechten aan projecten die gebruik maken van circulaire materialen. Daarom bieden ze circulaire tegels aan, gemaakt van meer dan 50% gerecycled materiaal. Met deze tegels kunnen klanten duurzame projecten realiseren zonder concessies te doen aan de esthetiek.

Geschiedenis: Van Bescheiden Begin tot Familiebedrijf

Hoewel het bedrijf trots is op hun huidige activiteiten, delen ze ook graag hun geschiedenis. Dikkenberg Beton werd opgericht in 1966 door "Opa" Job van den Dikkenberg, die begon met het vervaardigen van betonnen roosters voor boerenbedrijven. Wat ooit begon als een klein handeltje in de schuur achter zijn huis, is geleidelijk uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een groeiend klantenbestand en een uitgebreid assortiment.

Als familiebedrijf zijn ze altijd trouw gebleven aan hun waarden. Korte communicatielijnen, snelle reacties en persoonlijke aandacht voor klanten zijn vanzelfsprekend. Hoewel ze door de jaren heen zijn gegroeid en veranderd, blijft Dikkenberg Beton een hechte en betrokken organisatie die vasthoudt aan de normen en waarden die hen groot hebben gemaakt.

Met trots kijkt Dikkenberg Beton terug op hun geschiedenis, maar ze zijn vooral gericht op de toekomst. Het bedrijf blijft zich inzetten voor duurzaamheid, kwaliteit en het leveren van uitstekende betonnen producten aan hun gewaardeerde klanten.

Open sollicitatie bij Dikkenberg