Fiscount

Fiscount

Over Fiscount

1663043099501 1

Fiscount is een samenwerkingsverband met een breed scala aan specialistische zakelijke dienstverleners, waaronder accountants, fiscalisten, juristen en aanverwante professionals zoals advocaten, arbeidsjuristen, btw-specialisten, businesscoaches, business valuators, estate planners, executeurs, subsidieadviseurs, zakelijk mediators, en nog veel meer.

De missie van Fiscount is om accountants-, administratie- en (belasting)advieskantoren maximale bewegingsvrijheid te bieden, zodat zij hun vak als accountant en adviseur optimaal kunnen uitoefenen en tegelijkertijd kunnen ondernemen op een manier waarbij hun eigen kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Dit wordt bereikt door middel van gespecialiseerde kennis, advies en training, waarbij complexe juridische, fiscale en accountancytechnische regelgeving, inclusief bijbehorende tools en vaardigheden, op verschillende manieren toegankelijk worden gemaakt.

De ambitie van Fiscount is om een uniek one-stop-shop-concept aan te bieden, waarbij de dienstverlening op basis van een brede 'matrix' met diverse specialismen en vaardigheden binnen handbereik is. Met slechts een telefoontje, een e-mail of een muisklik kun je antwoorden op je vragen krijgen of gereedschappen en tools vinden voor jouw proces. Dit gemak biedt talloze voordelen. Jij kunt je vooral richten op jouw kernactiviteiten als vrije beroeper, terwijl je altijd een sparringpartner of hulpmiddel binnen handbereik hebt. Indien gewenst kan Fiscount je volledig of gedeeltelijk ontzorgen op een manier die bij jou past.

Bij Fiscount geloven ze in persoonlijke aandacht, zelfs in een tijd waarin moderne technologie soms de mens uit het oog kan verliezen. Hoewel moderne technieken ons ondersteunen, staat persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties met aangesloten kantoren altijd centraal. Door je aan te sluiten bij Fiscount combineer je de flexibiliteit en korte communicatielijnen van een klein kantoor met de specialistische kennis van grote kantoren. Met Fiscount heb je altijd een troef achter de hand voor jouw kantoor.

Bewegingsvrijheid, ruimte om te ondernemen, zelfstandigheid en passie zijn de kernwaarden die de missie, visie en overtuiging van Fiscount onderstrepen.

Veel ruimte voor ontwikkeling

Informeel bedrijf

Open sollicitatie bij Fiscount