Flevoplant

Flevoplant

Over Flevoplant

Logo flevoplant

Sinds 1958 is Flevoplant uit Ens actief in de vermeerdering en opkweek van aardbeiplanten. Hun ervaring en vakmanschap wordt dagelijks ingezet om de beste aardbeiplanten te maken voor klanten door heel Europa. Flevoplant heeft een ruim assortiment van kort dragende en doordragende aardbeirassen.

Dagelijks is Flevoplant bezig met de kwaliteit van het planten. Het kiezen van de juiste teeltgronden en teeltmethodes om de juiste plant voor iedere klant te maken. Flevoplant maakt steeds meer gebruikt van organische bemesting en de inzet van biologische bestrijding. Dit doen ze omdat het beter is voor planten en milieu.

Bij Flevoplant staat de klant centraal, wat ervoor zorgt dat klanten goed geholpen worden bij het maken van de juiste keuzes om de doelen van de teler te realiseren. Deze goede zorgen en hun succesvolle rassenpakket, die zowel in de vollegrond, op stellingen en onder glas geteeld worden, heeft ervoor gezorgd dat ze een toonaangevende positie op de Europese markt hebben. Hierdoor groeit Flevoplant momenteel hard en zien ze nog veel potentie om verder te groeien.

De voordelen van werken bij Flevoplant

Informeel bedrijf

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Internationale klanten

Open sollicitatie bij Flevoplant