Halter CNC Automation

Halter CNC Automation

Over Halter CNC Automation

Halter-logo-CMYK.png

Halter biedt ondersteuning aan bedrijven in diverse sectoren, waaronder toelevering, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en automobielindustrie, om meer efficiëntie en winst te realiseren met hun CNC-machines. Het team, met meer dan 30 jaar ervaring in de metaalverwerkende industrie, vormt de basis van de innovatieve koers die Halter heeft ingezet op het gebied van CNC-automatisering. Ze hebben de HALTER LoadAssistant ontwikkeld, een doordachte beladingsrobot die eenvoudig kan worden aangesloten op elke CNC-machine. Met deze oplossing kunnen operators hun werk gemakkelijker, beter en efficiënter uitvoeren.

Het resultaat? Klanten zijn in staat om sneller en flexibeler in te spelen op de vraag van hun klanten. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om kleine en middelgrote series winstgevend te produceren dankzij snelle insteltijden, dag in, dag uit!

Het hoofdkantoor staat in Hoevelaken, Nederland. Vanuit hier werkt de directie, marketing en sales, HR, finance en service. De productie en engineering vindt plaats in de fabriek in Issum, Duitsland. Daarnaast is er een vestiging in Iowa, Verenigde Staten. Vanuit hier werkt de afdeling sales en service.

De voordelen van werken bij Halter CNC Automation

Werken in een internationale omgeving

Veel verantwoordelijkheden

Wereldmarktleider

Open sollicitatie bij Halter CNC Automation