House of Covebo

House of Covebo

Over House of Covebo

Bij House of Covebo staat ondersteuning van bedrijven centraal, daar waar het gewenst is. Het Support Center vormt de thuisbasis voor een team van innovatieve, creatieve, inspirerende en gezellige collega's. Hier werken ze samen op verschillende afdelingen, waaronder HR, ICT, Marketing, Compliance, Digital Innovation en Finance.

Bij House of Covebo is er ruimte voor individuele ontplooiing en het omarmen van eigenheid. Medewerkers worden aangemoedigd om zichzelf te zijn, fouten te durven maken, briljante ideeën tot leven te brengen en voortdurend te blijven ontwikkelen. Als ambitieus en snelgroeiend bedrijf hecht House of Covebo veel waarde aan het behouden van een persoonlijke, directe en informele cultuur, ongeacht de grootte van de organisatie.

De mensen die bij House of Covebo werken, zijn gedreven, een beetje eigenzinnig, ambitieus, gezellig en hartelijk. Samenwerken staat hoog in het vaandel en collega's staan altijd voor elkaar klaar. De essentie van het bedrijf wordt nog steeds gevormd door het DNA van de oprichters, dat begon op een zolderkamer. Ondernemerschap, de vrijheid die met verantwoordelijkheid komt, zorgen voor elkaar en de liefde voor goede feestjes zijn waarden die nog steeds diep geworteld zijn in de bedrijfscultuur van House of Covebo.

House of Covebo is niet zomaar een bedrijf, het is een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn, waar ideeën tot bloei komen en waar een hechte gemeenschap van professionals met passie samenwerkt. Met een sterke focus op groei en continue ontwikkeling zet House of Covebo zich in om bedrijven te ondersteunen en medewerkers te stimuleren hun beste versie te zijn.

De voordelen van werken bij House of Covebo

Veel ontwikkelingsmogelijkheden, zoals trainingen, cursussen of opleidingen

Gezellig en informele sfeer, binnen een groeiende jonge organisatie

Persoonlijk contact

Open sollicitatie bij House of Covebo