K3 organisatie

K3 organisatie

Over K3 organisatie

K3-organisatie-logo.jpg

De K3-organisatie is een veelzijdige organisatie en inmiddels derde generatie familiebedrijf. Met hun 5 ondernemingen Rijnaarde, Delgromij, K3-delta, Grondbank en Bouten Geotron werken zij aan de landschappen van de toekomst. Een prettige en fijne leefwereld voor nu en iedereen die er na ons nog van wil genieten.

De vijf dochterondernemingen van K3 hebben elk hun eigen specialisme en werkterrein. Van het winnen, verwerken en leveren van (bouw)grondstoffen tot grondig bodemonderzoek, boortechniek en logistieke dienstverlening. Deze kwaliteiten combineren zij met elkaar, en met hun planologische, ruimtelijke en ecologische kennis. Zo heeft K3 als organisatie alle kennis en kunde in huis om nieuwe landschappen vorm te geven.

Daarnaast staat bij K3 duurzaamheid hoog in het vaandel. Zij werken aan de leefomgeving van nu, maar ook aan die van de toekomst. Zij vinden daarom dat hun werk en werkwijze moet passen in de toekomst van het gebied en in dat van Nederland. Zij geloven dat dit bij henzelf begint; Bij het stimuleren van innovatie, kennisontwikkeling en duurzame bedrijfsvoering.

Open sollicitatie bij K3 organisatie