Over

Kgs diamond logo removebg preview

KGS Diamond uit Elburg is een internationaal familiebedrijf waar hardwerkende en toegewijde professionals werken. Ze zijn 's werelds toonaangevende fabrikant van flexibele diamant schuurmiddelen en elektrolytisch gemetalliseerde stoffen. De succes van het bedrijf begon meer dan 60 jaar gelden met de kernwaarden van de oprichters in Zwitserland. Hoewel producten en markten blijven veranderen, zijn de KGS-kernwaarden hetzelfde gebleven.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal familiebedrijf en hebben ze 20 verkoop- en distributiekantoren in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, China en Australië, evenals zes productielocaties in Zwitserland, Nederland, Hongarije, Portugal, de Verenigde Arabische Emiraten en India. KGS is een technologisch gedreven bedrijf dat regelmatig patenten aanvraagt en innovaties introduceert in de schuurwereld. Ze werken dan ook met zeer complexe technologieën.

Binnen KGS heerst er een informele sfeer. De locatie in het Centrum van Elburg en dichtbij de haven nodigt je uit om er elke dag weer met plezier heen te gaan!

De voordelen van werken bij KGS

Werken binnen een internationaal familiebedrijf

Ruimte voor eigen initiatief

Gezellig, divers en dynamisch team

Open sollicitatie bij KGS Diamond