Lenferink

Lenferink

Over Lenferink

Lenferink logo a10072ea

Lenferink is een vastgoedonderhoudsbedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat. Het betreft een multidisciplinaire onderneming op het gebied van onderhoud, verbetering en verduurzaming van bestaand vastgoed. Iedere medewerker zet zich elke dag in voor toekomstbestendige gebouwen om in te wonen, leren, werken en recreëren.

Samen.

Vanuit 10 vestigingen, waaronder een eigen fabriek MVA, wordt er samen met klanten en ketenpartners aan een gebouwde omgeving gewerkt die klaar is voor de toekomst. Dat wordt het liefst gedaan in vernieuwende samenwerkingsverbanden, zoals Co-making, Ketensamenwerking en Resultaat Gericht Samenwerken (RGS); Continue bezig zijn met het implementeren verbeteringen en vernieuwingen van werkwijzen, processen en projectbeheersing.

Beter.

Onderhoud en woningverbetering is een kwestie van denken en doen. Tegelijkertijd blijft altijd het resultaat voor ogen: duurzaam en comfortabel vastgoed, klaar om weer jaren mee te gaan. Daarom wordt er gewerkt met meerjarige onderhoudsplannen. Zo kunnen resultaatgerichte teams samengesteld worden die voor langere tijd het onderhoud van vastgoed verzorgen. Daar is expertise voor in huis: structureel vakwerk en vertrouwen.

Wonen.

Nederland is op weg om energieneutraal te worden. Dat vraagt nogal wat van opdrachtgevers: wat zijn nu de beste keuzes om te maken op het gebied van onderhoud, beheer, verduurzaming en woningverbetering? Er is geen glazen bol om de toekomst in te voorspellen, maar er is wel een heleboel data beschikbaar, doordachte concepten, een open blik en een gezonde dosis lef. Dát zorgt voor innovatie en mooie stappen richting een energieneutraal Nederland.

De voordelen van werken bij Lenferink

Bijdragen aan een energieneutraal Nederland

Een toonaangevend vastgoedonderhoudsbedrijf

Sterk groeiende organisatie

Open sollicitatie bij Lenferink