Oamkb

Oamkb

Over Oamkb

Logo oamkb removebg preview 2

Oamkb is een netwerk van administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches die zich richten op het ondersteunen van ondernemers in het MKB. Ze bieden online administraties, belastingadvies, accountantsverklaringen, bedrijfsadvies en bedrijfscoaching.

Hun aanpak is gebaseerd op ¨10x echt goed werken¨, waarbij zij 24/7 inzicht geven in geautomatiseerde administratie, inclusief belastingaangiften, forecasts en benchmarking.

Oamkb adviseert en coacht ondernemers om hun bedrijf toekomstbestendig te maken in de circulaire economie en helpt hen groeien op het gebied van omzet, winst, ondernemerschap en werkgeverschap. De bedrijfscultuur van Oamkb is gericht op samenwerking, voortdurende ontwikkeling, transparantie, klantvriendelijkheid, duurzaamheid en werkplezier.

Bij Oamkb wordt gezorgd voor een goedlopend en winstgevend bedrijf voor MKB-ondernemers. Oamkb heeft daarom een unieke combinatie ontwikkeld: een automatische administratie inclusief professioneel bedrijfsadvies en bedrijfscoaching.

De voordelen van werken bij Oamkb

Veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling

Werken bij een sterk groeiende scale-up

Veel vrijheid in je werk

Open sollicitatie bij Oamkb