Royal Huisman Groep

Royal Huisman Groep

Over Royal Huisman Groep

Royal Huisman logo wit

Royal Huisman is een toonaangevende specialist op het gebied van luxe 'custom built' zeil- en motorjachten, hoogwaardige composiet onderdelen en uitstekende refit services. Elk project wordt met oog voor detail en perfectie uitgevoerd, waarbij innovatieve oplossingen centraal staan.

Het succes van Royal Huisman is te danken aan het vakmanschap van het enthousiaste team. Het zijn de creatieve oplossingen en inzichten van deze collega's die elk project tot een succes maken. Royal Huisman heet dan ook graag nieuwe talentvolle collega's welkom, die het team kunnen versterken.

Opgericht in 1884, heeft Royal Huisman een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt. Wat begon als een 'plaatselijke bouwer van houten werkboten' is uitgegroeid tot een meervoudig bekroonde superjachtbouwer. Met meer dan een eeuw aan ervaring combineert Royal Huisman traditie met innovatie om jachten van ongekende kwaliteit te leveren.

In 1975 werd Rondal opgericht als producent van aluminium masten, lieren en luiken. Door de jaren heen heeft Rondal zich ontwikkeld tot een specialist in het ontwerp, de productie, installatie en onderhoud van composiet componenten voor superjachten. De expertise van Rondal draagt bij aan de hoogwaardige kwaliteit en innovatie van de jachten die Royal Huisman bouwt.

Sinds 2012 opereert de refit- en servicedivisie van Royal Huisman onder de naam Huisfit. Huisfit voert refit- en renovatiewerkzaamheden uit voor zowel de eigen vloot als jachten van andere bouwers. Met oog voor vakmanschap en met behoud van de hoge standaarden waar Royal Huisman om bekend staat, biedt Huisfit uitstekende service en zorgt voor de perfecte revitalisatie van jachten.

Bij Royal Huisman komt vakmanschap, innovatie en passie voor het bouwen van exclusieve jachten samen. Het is een bedrijf dat trots is op zijn verleden, maar ook met enthousiasme de toekomst tegemoet gaat. Door voortdurend te streven naar perfectie en het leveren van unieke maatwerkoplossingen, blijft Royal Huisman een pionier in de superjachtindustrie.


De voordelen van werken bij Royal Huisman Groep

Innovatief

Informele organisatie

Vakmanschap & passie voor het product

Open sollicitatie bij Royal Huisman Groep