Rubitech

Rubitech

Over Rubitech

Logo Rubitech

Rubitech ontwikkelt, produceert en levert spuitgietcomponenten en slimme en robuuste LED-oplossingen op basis van exclusiviteit met op maat gemaakt ontwerp en white label-producten. Specialiteit zijn gasdichte apparaten, geverfde esthetische producten en warmtewisselaars.

Door in een later stadium LED-technologie en optica toe te voegen aan de kennis en ervaring op het gebied van aluminiumspuitgieten, thermisch beheer en slimme productie, is een nieuwe standaard voor hoogbouwverlichting geboren. Zodoende is Rubitech een groeiend internationaal bedrijf dat zich sinds oprichting in 1983 heeft ontwikkeld tot een begrip als business to business (B2B) toeleverancier met een klantenbasis in Europa. Onder het moto “Brighten Up” bieden ze internationale klanten een totaaloplossing.

Van idee naar ontwerp, prototype, gereedschappen, vrijgave naar massa productie. Rubitech levert hoogwaardig afgewerkte aluminium spuitgietdelen en LED-verlichting voor industriële en zware toepassingen. Met als specialiteit gasdichte, esthetische, gecoate delen voor toepassing in o.a. kantoor-, huishoudelijke en industriële apparatuur, verwarming en verlichting. Rubitech is een open- en dynamische organisatie, gekenmerkt door korte lijnen tussen de betrokkenen, management en aandeelhouders. Met een totaal team van circa 115 medewerkers verdeeld over het hoofdkantoor in Nederland, een fabriek in Roemenië en een Supply Center in Maleisië, bieden ze klanten een specifieke product- en logistieke oplossing vanuit één van de internationale productie- of voorraadlocaties.

De voordelen van werken bij Rubitech

Werken in een internationale omgeving

De ruimte om jezelf te ontwikkelen

Veel mogelijkheden om met eigen initiatieven te komen

Open sollicitatie bij Rubitech