Sibbing

Sibbing

Over Sibbing

sibbing-removebg-preview.png

Sibbing is een full-service financieel advies- en accountantskantoor met een vestiging in Veenendaal en Barneveld. Het bedrijf bestaat uit ruim 140 collega’s die zich inzetten voor relaties verspreid over heel Nederland. Dit doen ze hybride, dus deels vanuit hun moderne kantoor in Veenendaal en deels vanaf hun thuiswerplek. Binnen het bedrijf heerst een open en persoonlijke bedrijfscultuur. Ze zijn betrokken en helpen medewerker graag verder met hun ambities.

De dienstverlening van Sibbing is ondergebracht in vijf bedrijfsonderdelen:

Sibbing Accountants en Adviseurs B.V.
Hier zijn ze gespecialiseerd in het bedienen van MKB-relaties die werkzaam zijn in de zorgmarkt op het gebied van accountancy en fiscale dienstverlening.

Sibbing Adviesgroep B.V.
Is gespecialiseerd in de praktijkbegeleiding en advisering van (para)medische beroepsbeoefenaren op het gebied van praktijkvestiging, financiering, financiële planning, hypotheken en verzekeringen.

Sibbing Salaris- en personeelsdiensten (statutaire naam United Salary B.V.)
Gespecialiseerd in het bedienen van MKB-relaties en relaties die werkzaam zijn in de zorgmarkt op het gebied van salaris- en personeelsdiensten.

Sibbing Verzekeren (statutaire naam SWA Assuradeuren B.V.)
Is gespecialiseerd in het bedienen van relaties die werkzaam zijn in de zorgmarkt en MKB- relaties op het gebied van verzekeringen. Als volmachtskantoor mogen zij zelfstandig verzekeringen accepteren, polissen opmaken, premies incasseren en schades afwikkelen.

Sibbing staat open voor persoonlijke ontwikkeling en moedigt dit aan door middel van hun eigen Sibbing Academy. Binnen de Sibbing Academy volg je een traject waarbij je begeleiding en ondersteuning krijgt van hun eigen professionals. Je krijgt de mogelijkheid direct in de praktijk aan de slag te gaan en kunt rekenen op een goede begeleiding.

Jarenlange ervaring

Open- en persoonlijke bedrijfscultuur

Ontwikkelmogelijkheden

Open sollicitatie bij Sibbing