Ten Brinke

Ten Brinke

Over Ten Brinke

Cropped Ten Brinke logo

Ten Brinke IJsselmuiden is een bedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring in hoogwaardige installatietechniek en betrouwbare oplossingen. Het bedrijf biedt expertise op het gebied van elektrotechniek, besturingstechniek en beveiligingstechniek, met een volledige service van ontwerp tot oplevering.

Ten Brinke IJsselmuiden staat bekend om zijn persoonlijke aandacht en korte communicatielijnen. Het team werkt nauw samen met klanten, waarbij elk project uniek wordt benaderd om aan specifieke behoeften en eisen te voldoen. Of het nu gaat om een groot industrieel project of een kleinere installatie, Ten Brinke zorgt ervoor dat bedrijfsmiddelen, productieprocessen en technische installaties optimaal functioneren en blijven presteren.

Als onderdeel van de VDK Groep werkt Ten Brinke IJsselmuiden samen met meer dan 55 andere gespecialiseerde bedrijven. Deze samenwerking biedt een brede scala aan expertise en ervaring, waardoor Ten Brinke in staat is om klanten een uitgebreid dienstenpakket te bieden.

Werken bij hoogwaardig technisch bedrijf

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Mensen staan centraal

Open sollicitatie bij Ten Brinke