Van der Spek

Van der Spek

Over Van der Spek

1677684999832 1

Van der Spek is een vooraanstaande partner in de verkoop, verhuur en service van betonpompen, grondverzet-, wegenbouw-, hoogbouw-, recycling- en overslagmachines.

Met een rijke historie die teruggaat tot 1932, heeft Van der Spek zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een stabiele en toch dynamische organisatie die voortdurend innoveert en inspeelt op de ontwikkelingen in de markt.

Met een uitgebreid productaanbod, diepgaande kennis en expertise voorziet Van der Spek in al uw materieelbehoeften. Ze vertegenwoordigen sterke merken zoals Hyundai, Terex-Fuchs, Powerscreen, Liebherr, Cifa en Dynapac. Elk van deze merken is een wereldleider die voortdurend werkt aan productverbetering, duurzaamheid, energiebesparing en gebruiksgemak.

Naast de verkoop en onderhoud van zowel nieuwe als gebruikte machines, legt Van der Spek zich toe op de verhuur van recycling-, overslag- en wegenbouwmachines, evenals torenkranen. Ze begrijpen dat flexibiliteit en tijdelijke oplossingen vaak nodig zijn in de industrie en bieden daarom een breed scala aan huurmogelijkheden.

Open sollicitatie bij Van der Spek