Van Wieren Special BV

Van Wieren Special BV

Over Van Wieren Special BV

Logo van Wieren licht

Van Wieren is al meer dan 75 jaar gespecialiseerd in het vervoeren en distributie van zelfrijdende machines tot een gewicht van 120 ton. Deze machines, vaak bestemd voor de wegenbouw, industrie, landbouw kunnen zowel op banden als op rupsen staan. Daarnaast vervoert Van Wieren Special BV ook alle andere exceptionele ladingen zoals bijvoorbeeld (onderdelen voor) windmolenparken, gasturbines, pijpleidingen.

Voor al dit vervoer zijn er veel diepladers en semi-diepladers in diverse uitvoeringen beschikbaar. Naast transport over de weg maakt Van Wieren dagelijks gebruik van short sea diensten voor onbegeleide en begeleide transporten naar bestemmingen in op dit moment met name de Scandinavische landen. Hierbij werken zij nauw samen met vaste lokale partners die voor het transport tot de eindbestemming uitvoeren. Van Wieren Special BV blijft echter verantwoordelijk voor het totale traject.

De lange historie kenmerkt dit stabiele bedrijf. Momenteel werken er bijna 80 medewerkers met een enorme drive om dit bedrijf tot een nog groter bedrijf te maken. Bij van Wieren is de klant koning en zijn ze uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van speciaal transport.

De voordelen van werken bij Van Wieren Special BV

Internationale klanten

Collegiaal en informele werksfeer

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Open sollicitatie bij Van Wieren Special BV