Vebe Floorcoverings

Vebe Floorcoverings

Over Vebe Floorcoverings

Vebe log

Vebe Floorcoverings is onderdeel van de Condor Group. De Condor Group is een van grootste tapijtproducenten van Europa met een productie van meer dan 130 miljoen m² textiele vloerbedekking op jaarbasis. Binnen de groep is Vebe Floorcoverings met meer dan 70 jaar ervaring en een jaarlijkse productie van 50 miljoen m² één van de wereldmarktleiders op het gebied van naaldvilttapijt, vuilvangmatten, lopers, kunstgras, matten en tapijttegels.

Vebe Floorcoverings is een innovatieve wereldspeler. De nuchtere kijk op ondernemen op basis van Operational Excellence en de voortdurende zoektocht naar nieuwe mogelijkheden vormen de basis van dit familiebedrijf.

Een machinepark met ultramoderne naaldviltmachines biedt Vebe Floorcoverings de mogelijkheid om alle diktes en dessins op het gebied van non-wovens te produceren. De geavanceerde coatinglijnen kunnen vele backingtypes produceren, elk met zijn specifieke gebruikstoepassing. Door de uitgekiende processen kan er altijd flexibel worden ingespeeld op ontwikkelingen in de markt. Of het nu gaat om residentiële, commerciële, contract- of leisuremarkten; de grootschalige productiefaciliteiten kunnen aan elke klantvraag voldoen.

De voordelen van werken bij Vebe

Internationaal bedrijf

Innovatie wereldspeler

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Open sollicitatie bij Vebe Floorcoverings