Verhoek Europe

Verhoek Europe

Over Verhoek Europe

verhoekeuropebestand

Met ruim 60 jaar ervaring is Verhoek Europe een gerenommeerde logistieke dienstverlener. Als familiebedrijf met wortels in de tapijtindustrie heeft Verhoek Europe zich ontwikkeld tot een professionele en veelzijdige internationale dienstverlener. Kwaliteit, betrokkenheid, service en beschikbaarheid staan centraal in alles wat ze doen.

Verhoek Europe voorziet in uw behoefte aan distributie, transport en warehousing. Of het nu gaat om stukgoederen, lengtegoederen of pallets, zij hebben de expertise om aan uw logistieke behoeften te voldoen. Met eigen filialen en Europese servicepunten zijn ze in staat om klanten optimaal te bedienen binnen Europa.

Verhoek Europe heeft een duidelijke missie: relaties en organisaties in staat stellen om logistieke processen doelmatig en efficiënt te coördineren. Ze streven naar een proactieve werkomgeving waarin hun medewerkers dagelijks een aanzienlijke meerwaarde creëren voor hun klanten. Dit is de aanpak waarmee Verhoek Europe in 1953 is gestart en waarmee ze hun dienstverlening in de toekomst willen continueren.

Het bedrijf heeft strategische ambities om service, continuïteit, rendement en duurzaamheid te optimaliseren door middel van verbeterde logistieke processen. Dankzij een flexibele benadering van logistieke uitdagingen en nauwe samenwerking met hun klanten, zijn ze in staat geweest om talloze creatieve logistieke oplossingen te realiseren.

Wat Verhoek Europe onderscheidt, is hun toewijding aan persoonlijke aandacht en duurzame relaties. Hoewel moderne technologieën hen ondersteunen, geloven ze nog steeds in het belang van direct contact en een nauwe samenwerking met hun klanten. Met gespecialiseerde en betrokken medewerkers en een uitgebreid assortiment aan transportmiddelen behoort Verhoek Europe tot een van de toonaangevende logistieke specialisten in Europa.

Voordelen van werken bij Verhoek Europe

Ruimte voor eigen initiatief

Werken binnen een internationaal bedrijf

Open sollicitatie bij Verhoek Europe