Webasto

Webasto

Over Webasto

Webasto logo vector removebg preview 1

Webasto Groep staat wereldwijd bekend als een toonaangevende partner in innovatieve systemen voor de automotive- en mobiele sector. Ze werken samen met producenten over de hele wereld om hoogwaardige zonnedaken, panoramadaken, cabriodaken en verwarmingssystemen voor diverse aandrijvingen te ontwikkelen en produceren.

Maar daar houdt het niet op. Webasto bouwt ook aan de toekomst van elektromobiliteit door het uitbreiden van ons productportfolio met batterijsystemen en laadoplossingen. Hun expertise en innovatieve benadering zorgen ervoor dat ze een cruciale rol spelen in de evolutie van de mobiliteitsindustrie.

Met meer dan 15.700 werknemers op meer dan 50 locaties wereldwijd, bieden ze een dynamische en internationale werkomgeving. De locatie in Kampen fungeert als productielocatie voor Marine Roof & Shading producten. De vestiging speelt met 110 medewerkers ook een belangrijke rol als handelspartner, zowel nationaal als internationaal, met een breed scala aan diverse producten binnen de CS organisatie in de regio Europa.

Bij Webasto koesteren ze een gemeenschappelijke cultuur van samenwerking en continue verbetering. Het corporate ONE Webasto-programma versterkt deze cultuur met wereldwijd geldige waarden, zoals verantwoordelijkheid met visie, passie voor kwaliteit en innovatie, hart voor klanten, plezier in samenwerking en verbetering, en aanstekelijk optimisme.

Als je op zoek bent naar een uitdagende carrière in een bedrijf dat de toekomst vormgeeft en een inspirerende bedrijfscultuur koestert, dan is Webasto de plek voor jou. Ontdek hun vacatures en solliciteer vandaag nog!

Internationaal bedrijf

Bedrijf met passie voor innovatie

Open sollicitatie bij Webasto