Finance Traineeship

Finance Traineeship

Zwolle

Junior

Wil jij jezelf op professioneel en persoonlijk vlak ontwikkelen? Ben jij recent afgestudeerd en wil je ervaring opdoen in diverse functies in de Finance? Verleg dan jouw grenzen, ontwikkel jouw competenties én ontdek de wereld van Finance als Trainee bij Capital Spring!


Door het Finance Traineeship van Capital Spring krijg jij de kans om in korte tijd werkervaring op te doen bij verschillende organisaties, waarbij je per opdracht te maken krijgt met verschillende uitdagingen. Je staat er echter niet alleen voor. Met een persoonlijke coach en andere Financial Professionals kan jij in een veilige setting uit je comfortzone stappen! Zo ontwikkel jij razendsnel nieuwe skills en doe je nieuwe kennis op.

Direct solliciteren

Functie omschrijving

Als Trainee bij Capital Spring ga jij aan de slag met tijdelijke opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. De opdrachten passen bij jouw kwaliteiten, ontwikkelpunten en ambities. De opdrachtgevers zijn ontzettend blij met jouw hulp op de afdeling en je ondersteunt waar nodig. Tijdens jouw werk ben je bezig met diverse financiële werkzaamheden zoals de facturatie, het opstellen van rapportages of ondersteunen bij de jaarrekening. Daarnaast denk je proactief mee binnen het Finance team om de lopende processen te analyseren en te optimaliseren.


Bovendien ben je onderdeel van het team van Capital Spring. Iedere maand kom je samen met andere Financial Professionals om bijvoorbeeld een training of cursus te volgen. Je doet nieuwe financiële kennis op en ontwikkelt je competenties. Jouw coach is ook op de hoogte van jouw persoonlijke doelen en ambities en ondersteunt jou om die doelen te behalen.


Heb jij een duidelijke eindstreep voor ogen of ben je nog op zoek naar wat jouw ambities zijn? Samen groeien we toe naar een baan waarin jouw kwaliteiten tot uiting komen!

Wat wij vragen

  • Een afgeronde financiële opleiding (Bedrijfseconomie, Finance & Control, Moderne Bedrijfsadministratie of Accountancy) op hbo of wo niveau;
  • Een enthousiaste en betrokken houding;
  • Een drive om jezelf te ontwikkelen en kennis op te doen in de Finance.

Wat wij jou bieden

  • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;
  • 28 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Persoonlijke ontwikkeling op jouw tempo en een zoektocht naar jouw Finance ambities met begeleiding van een persoonlijke coach;
  • Verdere ontwikkeling van jouw financiële kennis en skills;
  • Een zoektocht naar jouw persoonlijke kwaliteiten en drijfveren;
  • De kans om je netwerk uit te breiden door de connecties via DDF-People en onze partners;
  • Deelname aan welverdiende vrijdagmiddagborrels, bedrijfs- en teamuitjes van Capital Spring.

Solliciteer op deze vacature

Twijfel je of dit bij jou past of heb je andere vragen?

Arjen helpt je graag verder! Je kan hem een berichtje sturen via WhatsApp of hem bellen.