Hoe is het nu met …?

Hoe is het nu met …?

Hoe is het nu met Bayram Çelik? In dit artikel lees je hoe Bayram's Interim succes bij The Learning Network laat zien hoe de juiste match en open communicatie carrière-ervaringen kunnen verrijken.

Bayram zit inmiddels in zijn vierde maand als Interim Finance Professional bij The Learning Network, waar hij via Capital Spring terecht is gekomen. Wanneer we Bayram over de organisatie The Learning Network vragen, is hij duidelijk: “Er heerst hier een open cultuur. De mensen zijn vriendelijk, behulpzaam en de organisatie is erg flexibel. Ik voel mij écht gewaardeerd hier”. De organisatie blijkt dus een goede match voor Bayram. Maar daar blijft het niet bij, want ook de functie spreekt hem erg aan: “Geen dag is hetzelfde. Tuurlijk zijn er vaste werkzaamheden, maar daaromheen kan ik veel ad-hoc taken oppakken wat ik erg leuk vind.”

Dat Bayram zijn opdracht nu bij The Learning Network uitvoert is dus mede te danken aan Capital Spring. Tijdens dit traject heeft hij veelvuldig contact gehad met Arjen en Theo, wat hij als erg prettig heeft ervaren. Er werd volgens Bayram altijd snel gecommuniceerd als er een update was tijdens het traject en ook werd de communicatie als open en transparant beschouwd. Dit zorgt ervoor dat Bayram de samenwerking met Capital Spring als zeer prettig beschouwd en dan ook zeker aanraadt aan andere professionals.

Al met al heeft Bayram de afgelopen maanden als zeer positief ervaren. Beide partijen, zowel The Learning Network als Capital Spring, hebben een blijvende indruk op hem achtergelaten. Zijn bewuste keuze voor de rol van Interim Finance Professional geeft aan dat hij deze koers de komende jaren zal voortzetten. Bayram's verhaal toont de waarde van een goede match tussen de professional, The Learning Network en Capital Spring en benadrukt hoe een positieve ervaring de toewijding aan een bepaalde rol kan versterken.

Ben je net als Bayram een Interim Finance Professional en kan je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een passende opdracht? Neem dan contact op met één van onze Consultants via onderstaande button!