Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Onze opdrachtgevers

Wij helpen een tal van organisaties bij het vinden van de professional die bij hen past.

Vanwieren Allinq Webasto Wit Robusta Vandermost TLN Orange Buddies wit Wolf wit CAPI logo Countus WIT 80 Eleq logo 80 WIT Tamekk Alfa accounts 80 Kok wit Visscher caravelle Otc Sight landscaping Camera Nu Molenaar wit Ultimo VDP Juristen Eurofoodgroup wit VEBE wit Vbo wit Flevoplant wit Balk wit Vind Subsidies Harke wit Venture Group Verhoek Europe Royal Huisman

Ervaringen van anderen

"Arjen van Capital Spring heeft mij ontzettend goed geholpen bij het zoeken naar een werkplek die beter bij mij past. Hij heeft eerst mijn behoefte vastgesteld en vervolgens een bedrijf gezocht dat daarbij aansluit. Hij zit er bovenop en schakelt erg snel. Na elk gesprek koppelt hij leerpunten terug die je mee kunt nemen naar het volgende gesprek. Uiteindelijk heb ik in korte tijd een bedrijf gevonden dat bij mij past."

Bert Evink

Assistent Accountant

"Met veel enthousiasme en passie heeft Capital Spring mij geholpen aan een nieuwe baan. Arjen heeft uitstekend in beeld wat bij mijn wensen en kwaliteiten past in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. De gesprekken met Arjen waren erg fijn en duidelijk! Ook wist hij mijn vragen goed en onderbouwd te beantwoorden met betrekking tot mijn huidige functie en de arbeidsvoorwaarden. Ik ben erg blij met deze soepele en snelle sollicitatieprocedure. In de eerste weken bleef Arjen mij ondersteunen bij uitdagingen in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling en dat hielp enorm! Ik dank Arjen daarvoor!"

Déjan Nijkamp

Administrateur

"Via LinkedIn ben ik in contact gekomen met Arjen. Na een heel prettig kennismakingsgesprek werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Ik kreeg van Arjen zeer nuttige tips inzake mijn c.v. en het sollicitatiegesprek. Hij is erg betrokken en stuurde voordat ik een gesprek had een berichtje om mij succes te wensen en ook toen ik eenmaal was gestart in mijn nieuwe functie vroeg hij hoe het ging. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Ik zou Capital Spring zeker aanraden!"

Anne-Wil Vahl

Teamleider Administratie