Werving en selectie

Bent u op zoek naar continuïteit en zekerheid van het vinden van de ideale collega? Wilt u gebruik maken van een daadkrachtig netwerk aan gedreven financiële professionals en de energie van het zoeken naar de juiste collega gebruiken voor de dagelijkse business? Dan kan werving en selectie u uitkomst bieden.

Capital Spring is specialist in het vinden van de juiste match op uw financiële afdeling. Wij laten ons uitgebreide netwerk binnen de Finance voor u werken. Hierbij kijken wij naar de kandidaten die écht binnen uw organisatie passen. Ons doel is het realiseren van een duurzame samenwerking tussen u en ‘onze’ professional. Wij begrijpen goed wat u bezighoudt en spreken de taal van zowel de kandidaat als de organisatie. Wij houden rekening met vandaag, maar kijken altijd naar morgen.

Tevredenheid op de lange termijn is altijd ons streven. Bent u op zoek naar een Financial? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer!

Hoe gaat werving en selectie in zijn werk?

 • Persoonlijk gesprek
  Capital Spring werkt altijd vanuit een persoonlijke relatie. Om de perfecte match te kunnen garanderen, willen we de organisatie en de markt waarin uw organisatie zich bevindt doorgronden en de juiste informatie verzamelen. Wij selecteren niet alleen op basis van wat iemand kan, maar houden ook rekening met de persoonlijkheid van de kandidaat, de bedrijfscultuur, de uitdagingen binnen de branche, de organisatiestructuur en tal van andere factoren. Wanneer de opdracht duidelijk en akkoord bevonden is, starten wij het traject.
 • Werving
  Vanuit onze expertise gaan wij op zoek naar de perfecte match. Dit doen wij via verschillende kanalen en met verscheidene geavanceerde wervingstools. Wij benaderen kandidaten actief, want u bent niet op zoek naar de beste sollicitant, maar naar de beste collega. Door ons kwalitatief grote netwerk binnen de Finance zijn wij in staat om zowel actief- als de passief zoekende kandidaten te bereiken.
 • Selectie
  Tijdens onze uitgebreide interviews toetsen wij of de competenties, kennis en kernwaarden aansluiten bij de organisatie. Hierbij selecteren wij enkel en alleen de kandidaten waarvan wij geloven dat ze passend zijn. U maakt uiteindelijke de keuze, wij adviseren hierbij graag. Bij de meest geschikte kandidaten nemen wij graag een assessment af om onafhankelijk nog meer inzicht te krijgen in uw toekomstige collega. Alles om tot de perfecte match te komen.
 • Begeleiding en advies
  Capital Spring verzorgt ook na de plaatsing nog begeleiding. Vanuit een oprechte interesse en het continu verbeteren geloven wij dat onze dienstverlening niet ophoudt bij een perfecte match. Wij denken graag mee met de uitdagingen van uw organisatie en de kandidaat en denken vanuit een positief kritische invalshoek altijd vooruit.

Meer weten over werving en selectie?

Heeft u een vraag?

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Besparing van tijd en kosten door ontzorging

Betere professionals door de inzet van onze ervaren recruiters

Oprechte interesse in professional en opdrachtgever

Garantie op een kwalitatieve match

Onze opdrachtgevers

Wij helpen een tal van organisaties bij het vinden van de professional die bij hen past.

Vanwieren Alfa accounts 80 Wolf wit Eurofoodgroup wit Vandermost Eleq logo 80 WIT Otc VDP Juristen CAPI logo Countus WIT 80 Ultimo Webasto Wit Vind Subsidies Visscher caravelle Camera Nu Royal Huisman Tamekk Orange Buddies wit Balk wit Harke wit Allinq Flevoplant wit Molenaar wit Vbo wit Robusta VEBE wit Venture Group Verhoek Europe Uw schilderwerk Kok wit TLN

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.

Capital Spring

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de trends en ontwikkelingen én vacatures.