Duaal student Finance & Control

Duaal student Finance & Control

Zwolle

1850

-

2650

Wie zoeken wij?


Bij Capital Spring zorgen we ervoor dat ondernemers met hun financiële vraagstukken verder worden geholpen. Dit doen we door financials met de juiste expertise (tijdelijk) aan hun organisatie te verbinden. Voor de ondernemer is het fijn dat zijn vraagstuk wordt opgelost. Voor jou als financial is het een mooie manier om een kijkje te nemen in de keuken van verschillende soorten ondernemingen en organisaties.


Omdat jij ook in deeltijd de hbo opleiding Finance & Control (aan hogeschool Windesheim) volgt, zorgen wij ervoor dat jouw opdrachten zo veel mogelijk synchroon lopen met de vraagstukken die onze opdrachtgevers bij ons neerleggen. Op deze manier kun je regelmatig je werk gebruiken als opdracht binnen je opleiding.

Direct solliciteren

Functie omschrijving

Hoe ziet de begeleiding er uit?


Je gaat werken bij Capital Spring in Zwolle. Vanuit de opleiding Finance & Control aan de hogeschool krijg je een studiecoach toegewezen. Daarbovenop krijg je van ons de nodige persoonlijke begeleiding. Bij Capital Spring is een Learning & Development programma samengesteld voor de interim-medewerkers en trainees, dus ook voor jou. Met regelmaat gaan we met jou in gesprek en zullen we, samen met je studiecoach, bespreken waarin jij jezelf wilt ontwikkelen en hoe we als werkgever daaraan kunnen bijdragen.

Wat wij vragen

Wie zoeken wij?


Je volgt (of wilt gaan volgen) de deeltijd hbo-opleiding Finance & Control en bent op zoek naar een uitdagende werkplek, waar je veel praktijkervaring op kunt doen. Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week. We zoeken iemand die graag een stap wil maken in zijn professionele ontwikkeling. Iemand die flexibel en nieuwsgierig is en het beste uit zichzelf wilt halen.

Wat wij jou bieden

Wat bieden wij jou?


Als je duaal/in deeltijd gaat studeren bij Capital Spring, betekent dat:  • Goede, persoonlijke begeleiding;
  • Een salaris van € 1.850,- tot € 2.650,- per maand + de betaling van jouw collegegeld;
  • Persoonlijke aandacht;
  • Gezellige collega’s;
  • Voldoende kansen en mogelijkheden om te groeien!

Solliciteer op deze vacature