Ga next level!

Ga next level!

Het begint met jouw ambitie

Alles begint met jouw ambitie. Jij wilt je ambitie waarmaken. En wij hebben het volste vertrouwen in jou! Daarom kiezen we voor elkaar.

Weet jij al zeker waar je wilt uitkomen? Dan helpen we jou die kant op. Weet jij dat nog niet, maar wil je dat juist ontdekken? Wij helpen jou in de zoektocht. En we beloven je een mooi avontuur.

Wij helpen je groeien

Bij Capital Spring zien we jóu! We ondersteunen jou bij het realiseren van je ambitie via trainingen, opdrachten en persoonlijke begeleiding. Ontdek samen waar jouw doelen liggen en hoe je daar wilt komen. Wij geloven dat je samen verder komt dan alleen. Wij bieden jou de persoonlijke coaching en professionele trainingen die je nodig hebt in je groeipad. Bovendien organiseren we teamsessies waarin jij werkt aan thema’s die van jou een duurzame financial maken.

Join the family

We zijn onderdeel van DDF People. Daardoor hebben we toegang tot een groot netwerk van organisaties waar jij je ambitie kunt waarmaken. Jij bouwt daarmee direct aan je eigen netwerk en boost je carrière. Het familiegevoel van DDF zul je herkennen zodra je bij een van de members over de drempel stapt. We zorgen voor elkaar, gunnen elkaar succes en hebben plezier met elkaar!

Maak plezier

Naast dat we je een fijne werkomgeving bieden, vinden we het ook belangrijk om samen plezier te hebben. We organiseren regelmatig teamsessies waar we elkaar ontmoeten voor een sportieve uitdaging of een borrel. Omdat we member zijn van de DDF-family, doen we mee aan alle activiteiten die DDF organiseert. Collega’s zijn niet langer ‘gewoon collega’s’ maar worden vrienden!

BP 09699 BP 09461

Wat bieden we jou?

Duur

Vast contract

Opleidingsniveau

hbo - wo

Plaats

Midden-Nederland

Werkuren per week

32-40 uur

Dienstverband

Fulltime

Salarisindicatie

€2.400 – €5.000

Startdatum

01-01-2024

Meer weten? Gerriët helpt je graag verder!

Het programma

Word Finance Professional bij Capital Spring
Als Finance Professional bij Capital Spring krijg jij de kans om in korte tijd werkervaring op te doen bij verschillende organisaties, waarbij je per opdracht de nodige uitdagingen tegenkomt. Daarom is het goed om, naast de praktijkervaring, tijd te steken in scholing, coaching en begeleiding. Bij Capital Spring hoef je het niet alleen te doen, maar helpen we elkaar verder.

Van junior naar medior (trainee)

1. Wie ben jij?

Stap 1

Ben jij een recent afgestudeerde MBO-er of HBO-er met een passie voor finance? Dan helpen wij jou om je plek te vinden in de wereld van de finance. Van administrateur tot fiscaal talent en van business controller tot financieel directeur – waar wil jij uiteindelijk komen?

We verkennen met jou wat je ambitie is en stellen samen een plan op. We bieden je de juiste scholing en betalen die ook voor jou. Jij krijgt jaarlijks een mooie opdracht die past bij jouw gekozen pad. Zo ontwikkel jij je tot de financial die jij wilt zijn.

Patern

2. Wat bieden we jou?

Stap 2

- Zo snel mogelijk een vast contract
- Persoonlijke- en professionele begeleiding
- Mogelijkheid tot een leaseauto
- Opleidingsbudget
- Startsalaris bij aanvang van minimaal €2400

3. De start!

Vervolg

Wij gaan aan de slag met jouw plan. Samen kijken naar opdrachten die bij jou passen. Bij elke opdracht wordt je actief begeleidt en zorgen wij er samen voor dat je die stappen blijft zetten. We hebben plezier en zorgen dat jouw ontwikkeling op één staat.

Interim Finance Professional

1. Wie ben jij?

Stap 1

Ben jij al werkzaam in de finance, maar wil jij meer afwisseling en uitdaging? Wil jij ook wel eens aan de andere kant van de tafel zitten? Of wil je ontdekken of finance in een andere sector net zo leuk is? Word dan Finance Professional bij Capital Spring en ga voor onze interim opdrachten!

Samen verkennen we jouw behoefte en ambitie en stellen we een plan op. Wij vinden de interim-opdrachten die passen bij jouw ambitie. Jij kunt je volledig richten op jouw ontwikkeling en wij regelen de rest.

2. Wat bieden we jou?

Stap 2

Salaris dat past bij jouw ontwikkeling

Veel persoonlijke- en professionele begeleiding

Leaseauto

Opleidingsbudget

Patern

3. De Start

Vervolg

Wij zorgen dat je vanaf dag één de voordelen van ons netwerk proeft. Wij zorgen voor inhoudelijke sessies en gaan de diepte in bij onze opdrachtgevers. Samen blijven we jouw behoeftes regelen. Op het gebied van de meest interessante opdrachten en trainingen.

Klaar voor de start? Af!

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je gewoon eens sparren over je loopbaan? Het kan bij ons! Stuur een mailtje naar gvzuthem@capitalspring.nl of laat je gegevens hieronder achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!